lunes, 16 de abril de 2018

Pastisseria Kessler Galimany

La pastisseria Kessler Galimany és una de les pastisseries més antigues del barri de Sants. Durant més de 50 anys aquesta emblemàtica pastisseria artesana de qualitat ha deixat impressionat tot aquell que hi ha entrat a degustar alguna de les seves especialitats.

La pastisseria, fundada fa ara 60 anys per Teresa Kessler i Josep Galimany, és ara en mans del seu fill Joan Galimany Kessler. Tot i haver atravessat diversos canvis en introduir-hi nova maquinària, tecnologia i processos d'elaboració, ha mantingut les tendències i els productes clàssics i de qualitat dels seus inicis per oferir als seus clients de sempre. 


Amb una política enfocada cap al futur del negoci, els bons resultats aconseguits, l’interés de fer les coses ben fetes i oferir productes artesans de màxima qualitat han estat els aspectes més destacats d’aquesta família.

Al costat de la pastisseria, s'hi troba la cafeteria Kessler Galimany, un dels llocs més populars del carrer de Sants amb un ambient molt càlid i acollidor. La seva clientela és molt variada; empresaris que treballen a prop, mares amb fills que surten del col·legi i passen a esmorzar o berenar, estudiants, parelles, etc. No només ofereixen pastissos sinó també entrepans calents, xocolata desfeta amb xurros, creps, quiches, empanades i pizzes.


A més a més, el negoci compta amb serveis de càtering, celebracions, personalització de pastissos, tallers de pastisseria o servei a domicili. 
No hay comentarios:

Publicar un comentario